تفاوت فلزیاب نقطه زن و شعاع زن چیست؟
تفاوت فلزیاب نقطه زن و شعاع زن چیست؟
امروز درباره فلزیاب نقطه زن و شعاع زن مطالبی برای شما طراحی کردیم که تفاوت بین این دو دستگاه را بدانید. تا بحال برای شما اپراتورهای آماتور سوال پیش آمده است که تفاوت فلزیاب نقطه زن و شعاع زن چیست؟ برای اینکه سوالات پیش آمده برای شما درباره دستگاه ها برطرف شود در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.
فلزیاب نقطه زن:
فلزیاب نقطه زن همانطور که از نامش پیداست نقطه هدف را برای شما کاوش میکند. و در وسعت کم موقعیت هدف را دقیق تعیین میکند. دستگاه های فلزیاب نقطه زن شامل فلزیاب های تصویری،فلزیاب پالسی،فلزیاب بوقی و فلزیاب های دستی میباشند.
فلزیاب شعاع زن:
فلزیاب و ردیاب شعاع زن هر دو یک کارایی دارند و محدوده احتمالی هدف را تعیین میکنند. فلزیاب های شعاع زن نسبت به دستگاه های نقطه زن درصد خطای بالاتری دارند.
انواع فلزیاب نقطه زن و ردیاب شعاع زن:
فلزیاب های نقطه زن تصویری:
فلزیاب تصویری به دستگاهی گفته می شود که علاوه بر قابلیت شناسایی فلز، قابلیت اسکن و ارایه تصویر فلز مورد نظر را دارد و فقط شکل حدودی و تخمینی فلز را نمایان می کند. که به طور کلی می توان در حدود ۶۰ درصد به تصویر ارائه شده اعتماد کرد. اسکنر های تصویری داده ها را جمع آوری و سپس با جزئیات به کاربر نمایش می دهند. این دستگاهها تصاویر سه بعدی ساخته و به کاربر کمک می کنند تا اهداف را دقیق تر و واضح تر ببینند.
همه این کارها باعث می شود تا اپراتور بتواند تصمیم بهتری بگیرد که آیا به عمق کاوش بیشتری نیاز دارد یا خیر و از کاوش های بیهوده جلوگیری می کند و باعث صرفه جویی در وقت و هزینه می شود. در تصاویر سه بعدی علاوه بر رنگ ها می توان یک شماتیک کلی و حدودی با دقت مناسب نیز از محیط و اهداف دفن شده به دست آورد که با چرخش و زاویه دید ۳۶۰ درجه میتوان شکل و ابعاد اجسام را دید.
فلزیاب نقطه زن بوقی و پالسی:
در فلزیاب های پالسی از یک چند سیم پیچ به عنوان فرستنده و گیرنده استفاده میشود. فلزیاب پالسی با ارسال یک پالس مغناطیسی به سمت فلز و ایجاد تغییر برعکس آن باعث بوجود آمدن یک میدان مغناطیسی القایی میشود. این عمل ارسال و دریافت با سرعت بالا (بستگی به نوع دستگاه) انجام میشود تا بتواند میدان مغناطیسی هدف را شکار کند. فلزیاب های پالسی در مقایسه با فلزیاب های vlf عملکرد ضعیف تری دارند و از فلزیاب های پالسی در زمین های نمکی و مرطوب و در زمین هایی که دارای رسانایی زیادی هستند استفاده میشود.
فلزیاب های نقطه زن دستی:
از بهترین فلزیاب ها پین پیونترها هستند که برای استفاده بسیار سبک، قابل حمل و آسان هستند. فلزیاب ها کارایی های متنفاوتی دارند در زمینه های مختلف مانند گنج یابی، دفینه یابی و امنیتی. برخی از این فلزیاب ها به فلزیاب های دستی مشهور هستند که از آنها به عنوان بازرسی بدنی استفاده میشود. این دستگاه ها دارای عمق زیادی نیستند و نهایتا از ۲۰ تا ۵۰ سانت کارایی دارند. و در استادیوم ها ، سفارتخانه ها، سازمان ها و فرودگاه بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند، تا از ورود و خروج اشیاء الکتریکی و فلزی غیر مجاز جلوگیری کند.
ردیاب شعاع زن:
ردیاب ها دارای انواع مختلفی هستند که به صورت شعاع زن و فرکانسی کار میکنند. وظیفه ردیاب یا شعاع زن مشخص کردن محدوده احتمالی وجود اهداف با ارزش میباشد،که خطای آنها نسبت به دستگاه های نقطه زن بیشتر است.
معرفی بهترین فلزیاب از دید مشتریان:
۱-فلزیاب تصویری توربو مدل ۲۰۰۰۰
۷-ردیاب فرکانسی آکااس هفت آنتن
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.